user_mobilelogo
Ik was geen standaardbruid en had niet het idee dat ik in een echte trouwjurk zou gaan trouwen. Victor had heel snel door wat in wel leuk vond en mixte eigenlijk twee jurken zodat ik een korte jurk had waar ik me helemaal mezelf in voelde. Omdat mijn moeder bij de eerste passessie al gelijk zo'n vertrouwen kreeg in Victor heeft ze zelf ook haar feestjurk door hem laten maken. Helemaal passend op haar figuur. Ze was hier heel erg blij mee en voelde zich als moeder van de bruid ook heel speciaal.
Wat zo fijn is is dat ze openstaan voor alle ideeën en heel veel geduld hebben.

XX,
Rebecca
centimeter

Stap 1: Schets

Victor vertaalt je wensen naar een schets. Zo krijg je een eerste indruk van het eindresultaat. Je maten worden opgenomen en je kiest de stof(fen) uit.
speldenkussen

Stap 2: Proefjapon passen

Je proefjapon is klaar voor de doorpas. Als je tevreden bent, worden de diepte van de hals en de lengte van de mouw, rok en sleep bepaald.
naald draad

Stap 3: Echte japon

Je ziet jezelf voor het eerst in je droomjapon! Tijd om de laatste details aan te passen en de zoom en de sluiting in de japon te naaien.
bruidspaar

Stap 4: Finetunen

Het is zover, je japon is af! Nog een laatste keer passen en finetunen en je bent helemaal klaar voor jullie grote dag.
Geniet ervan!

Atelier in Rotterdam

Victor's Wedding Design is gevestigd in hartje Rotterdam. De winkel en het atelier zijn prima bereikbaar vanuit zowel Nederland als België. Victors klanten komen niet alleen uit de omgeving Rotterdam maar vanuit alle windstreken, van Middelburg tot Antwerpen, van Amsterdam tot Maastricht en van Dordrecht tot Den Haag.

Volg Victor

instagram black facebook black


Deel deze pagina

Contact

Goudsesingel 44a
3011 KC Rotterdam

010-4771040
info@victorsweddingdesign.com