user_mobilelogo
Na elke site op het internet afgestruind te hebben met foto’s van trouwjurken, ben ik met mijn ideeën naar Victor toegegaan. Aan de hand van foto’s vertelde ik hoe ik mijn jurk voor mijn zag. Victor begon te tekenen, ik nam nog een slokje van mijn thee en voordat ik het door had, stond daar, op het net nog witte papier, mijn jurk! Na het ontwerp zijn we de stoffen gaan uitzoeken, het is net een snoepwinkel! Bedankt voor de fantastische jurk, de voorpret en de relaxte sfeer!

Groetjes
Daisy
centimeter

Stap 1: Schets

Victor vertaalt je wensen naar een schets. Zo krijg je een eerste indruk van het eindresultaat. Je maten worden opgenomen en je kiest de stof(fen) uit.
speldenkussen

Stap 2: Proefjapon passen

Je proefjapon is klaar voor de doorpas. Als je tevreden bent, worden de diepte van de hals en de lengte van de mouw, rok en sleep bepaald.
naald draad

Stap 3: Echte japon

Je ziet jezelf voor het eerst in je droomjapon! Tijd om de laatste details aan te passen en de zoom en de sluiting in de japon te naaien.
bruidspaar

Stap 4: Finetunen

Het is zover, je japon is af! Nog een laatste keer passen en finetunen en je bent helemaal klaar voor jullie grote dag.
Geniet ervan!

Atelier in Rotterdam

Victor's Wedding Design is gevestigd in hartje Rotterdam. De winkel en het atelier zijn prima bereikbaar vanuit zowel Nederland als België. Victors klanten komen niet alleen uit de omgeving Rotterdam maar vanuit alle windstreken, van Middelburg tot Antwerpen, van Amsterdam tot Maastricht en van Dordrecht tot Den Haag.

Volg Victor

instagram black facebook black


Deel deze pagina

Contact

Goudsesingel 44a
3011 KC Rotterdam

010-4771040
info@victorsweddingdesign.com