user_mobilelogo
Hallo Victor en team, 

Ik ben zo ontzettend blij dat ik bij jullie ben geweest voor mijn trouwjurk. Jullie hebben precies kunnen maken wat ik in mijn hoofd had en zelfs tot op het laatste moment hebben jullie de aanpassingen die ik vroeg nog voor me kunnen uitvoeren. Ik ben jullie daar heel erg dankbaar voor! Iedere bruid zou naar jullie moeten gaan, ik raad jullie in elk geval aan, aan al mijn vriendinnen die ooit nog eens gaan trouwen.

Liefs uit YerseyXX,
Ingeborgh
centimeter

Stap 1: Schets

Victor vertaalt je wensen naar een schets. Zo krijg je een eerste indruk van het eindresultaat. Je maten worden opgenomen en je kiest de stof(fen) uit.
speldenkussen

Stap 2: Proefjapon passen

Je proefjapon is klaar voor de doorpas. Als je tevreden bent, worden de diepte van de hals en de lengte van de mouw, rok en sleep bepaald.
naald draad

Stap 3: Echte japon

Je ziet jezelf voor het eerst in je droomjapon! Tijd om de laatste details aan te passen en de zoom en de sluiting in de japon te naaien.
bruidspaar

Stap 4: Finetunen

Het is zover, je japon is af! Nog een laatste keer passen en finetunen en je bent helemaal klaar voor jullie grote dag.
Geniet ervan!

Atelier in Rotterdam

Victor's Wedding Design is gevestigd in hartje Rotterdam. De winkel en het atelier zijn prima bereikbaar vanuit zowel Nederland als België. Victors klanten komen niet alleen uit de omgeving Rotterdam maar vanuit alle windstreken, van Middelburg tot Antwerpen, van Amsterdam tot Maastricht en van Dordrecht tot Den Haag.

Volg Victor

instagram black facebook black


Deel deze pagina

Contact

Goudsesingel 44a
3011 KC Rotterdam

010-4771040
info@victorsweddingdesign.com