user_mobilelogo
Heb je al een bruidsjurk gekocht en past deze niet (meer) goed? Victor past elke jurk aan naar jouw wensen. Je kunt hierbij denken aan:
  • Het verlengen of verkorten van de rok
  • Het innemen of uitleggen van het lijfje of de taille
  • Het strapless maken of juist bandjes aanzetten
  • De halslijn veranderen, bijvoorbeeld verdiepen of juist minder diep maken
  • Het toevoegen van accessoires zoals sleep, sluier, lovertjes, kraaltjes

Deze service wordt aangeboden op basis van een vast uurtarief van € 45. Gemiddeld is 2 tot 6 uur nodig om jouw jurk perfect passend te maken.
De levertijd is ongeveer 2 weken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.
Wil je je bruidsjurk bewaren als aandenken aan jouw onvergetelijke dag? Laat deze dan professioneel reinigen. Eventuele beschadigingen worden ook meteen hersteld, zodat je jurk weer als nieuw is.

Deze service wordt aangeboden op basis van een vast uurtarief. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.
Wil je meer dan één keer stralen in je bruidsjurk? Gun je jurk een tweede leven en laat 'm vermaken tot cocktailjurk, doopjurk of ander kledingstuk. Of wil je dolgraag trouwen in de bruidsjurk van je moeder en moet deze op jouw figuur worden aangepast?

Victors coupeuses zijn gespecialiseerd in het vermaken van trouwjurken. Sommige stoffen kunnen ook worden geverfd.
Maak je bruidsoutfit compleet met bijpassende of opvallende accessoires. In Victors atelier worden de prachtigste sluiers, stola's en jasjes volledig met de hand gemaakt en desgewenst afgezet met lovertjes, kraaltjes of pailletten.
Voor het laten maken van een japon moet je rekenen op ongeveer 8 tot 16 weken levertijd. Trouw je echter op korte termijn of ben je in verwachting dan is het mogelijk om tot twee weken voor je huwelijk een japon te laten maken.
centimeter

Stap 1: Schets

Victor vertaalt je wensen naar een schets. Zo krijg je een eerste indruk van het eindresultaat. Je maten worden opgenomen en je kiest de stof(fen) uit.
speldenkussen

Stap 2: Proefjapon passen

Je proefjapon is klaar voor de doorpas. Als je tevreden bent, worden de diepte van de hals en de lengte van de mouw, rok en sleep bepaald.
naald draad

Stap 3: Echte japon

Je ziet jezelf voor het eerst in je droomjapon! Tijd om de laatste details aan te passen en de zoom en de sluiting in de japon te naaien.
bruidspaar

Stap 4: Finetunen

Het is zover, je japon is af! Nog een laatste keer passen en finetunen en je bent helemaal klaar voor jullie grote dag.
Geniet ervan!

Atelier in Rotterdam

Victor's Wedding Design is gevestigd in hartje Rotterdam. De winkel en het atelier zijn prima bereikbaar vanuit zowel Nederland als België. Victors klanten komen niet alleen uit de omgeving Rotterdam maar vanuit alle windstreken, van Middelburg tot Antwerpen, van Amsterdam tot Maastricht en van Dordrecht tot Den Haag.

Volg Victor

instagram black facebook black


Deel deze pagina

Contact

Goudsesingel 44a
3011 KC Rotterdam

010-4771040
info@victorsweddingdesign.com