user_mobilelogo
De Fashion Collectie bestaat uit diverse losse items, die je met elkaar kunt combineren tot jouw persoonlijke droomjurk. De gehele collectie is in het atelier van Victor aanwezig, dus je kunt direct beginnen met passen! De halslijn, de mouwen en de rok kunnen naar wens in diepte en lengte worden aangepast om perfect aan te sluiten bij jouw wensen en jouw lichaamstype. De stoffen zijn zorgvuldig door Victor geselecteerd en altijd van topkwaliteit.

De Fashion Collectie is voor de eigentijdse bruid die wars is van de eenheidsworst die de confectie biedt. Je vindt in deze collectie dan ook geen glitter en prinsessenrokken. Door middel van mix & match kom je tot de perfecte japon. Je look wordt compleet gemaakt door een sluier, ceintuur, haaraccessoire en een jasje maken je look compleet.

De prijs van een bruidsjapon uit de Fashion Collection ligt doorgaans tussen de € 1500 en € 2500.
centimeter

Stap 1: Schets

Victor vertaalt je wensen naar een schets. Zo krijg je een eerste indruk van het eindresultaat. Je maten worden opgenomen en je kiest de stof(fen) uit.
speldenkussen

Stap 2: Proefjapon passen

Je proefjapon is klaar voor de doorpas. Als je tevreden bent, worden de diepte van de hals en de lengte van de mouw, rok en sleep bepaald.
naald draad

Stap 3: Echte japon

Je ziet jezelf voor het eerst in je droomjapon! Tijd om de laatste details aan te passen en de zoom en de sluiting in de japon te naaien.
bruidspaar

Stap 4: Finetunen

Het is zover, je japon is af! Nog een laatste keer passen en finetunen en je bent helemaal klaar voor jullie grote dag.
Geniet ervan!
1bruid 2jurken rafke lindatv

Atelier in Rotterdam

Victor's Wedding Design is gevestigd in hartje Rotterdam. De winkel en het atelier zijn prima bereikbaar vanuit zowel Nederland als België. Victors klanten komen niet alleen uit de omgeving Rotterdam maar vanuit alle windstreken, van Middelburg tot Antwerpen, van Amsterdam tot Maastricht en van Dordrecht tot Den Haag.

Volg Victor

instagram black facebook black


Deel deze pagina

Contact

Goudsesingel 44a
3011 KC Rotterdam

010-4771040
info@victorsweddingdesign.com