user_mobilelogo
Een designer bruidsjurk voor een bijzonder betaalbare prijs. Zonder dat er ook maar iets aan kwaliteit is ingeleverd ... Dat is Victors nieuwe Ready to Wear Collectie. De japons zijn gemaakt van rekbaar kant zodat ze perfect passen. De collectie is leverbaar in maat 36 tot 54 en de levertijd is maar 3 weken. 
Tegen een meerprijs kun je de jurk laten aanpassen of in een andere kleur bestellen.

Verkrijgbaar vanaf € 695
De Fashion Collectie bestaat uit diverse losse items die je kunt combineren tot jouw persoonlijke droomjurk. De halslijn, de mouwen en de rok kunnen naar wens in diepte en lengte worden aangepast om perfect aan te sluiten bij jouw wensen en jouw lichaamstype. De stoffen zijn zorgvuldig door Victor geselecteerd en altijd van topkwaliteit.

Verkrijgbaar vanaf € 1500
Zit de bruidsjurk van je dromen er niet tussen? Laat ‘m dan volledig op maat maken. Jij kiest de stof, de kleur, het model en de afwerking en Victor geeft advies. Mocht je in Victors grote stoffencollectie niet vinden wat je zoekt, kun je zelfs je eigen stof aanleveren. Na vier passessies loop je stralend de deur uit met een echte Victor-en-jij-creatie!

Verkrijgbaar vanaf € 1800
Zoek je een écht exclusieve bruidsjapon? Kies dan een ontwerp uit de Couture Collectie. Van elke japon is maar één exemplaar gemaakt. Een paar keer per jaar worden nieuwe ontwerpen aan de collectie toegevoegd. Mogelijke aanpassingen zijn het inkorten van de sleep, het inkorten van de mouw en het uitdiepen van de halslijn.

Verkrijgbaar vanaf € 3750
centimeter

Stap 1: Schets

Victor vertaalt je wensen naar een schets. Zo krijg je een eerste indruk van het eindresultaat. Je maten worden opgenomen en je kiest de stof(fen) uit.
speldenkussen

Stap 2: Proefjapon passen

Je proefjapon is klaar voor de doorpas. Als je tevreden bent, worden de diepte van de hals en de lengte van de mouw, rok en sleep bepaald.
naald draad

Stap 3: Echte japon

Je ziet jezelf voor het eerst in je droomjapon! Tijd om de laatste details aan te passen en de zoom en de sluiting in de japon te naaien.
bruidspaar

Stap 4: Finetunen

Het is zover, je japon is af! Nog een laatste keer passen en finetunen en je bent helemaal klaar voor jullie grote dag.
Geniet ervan!

Atelier in Rotterdam

Victor's Wedding Design is gevestigd in hartje Rotterdam. De winkel en het atelier zijn prima bereikbaar vanuit zowel Nederland als België. Victors klanten komen niet alleen uit de omgeving Rotterdam maar vanuit alle windstreken, van Middelburg tot Antwerpen, van Amsterdam tot Maastricht en van Dordrecht tot Den Haag.

Volg Victor

instagram black facebook black


Deel deze pagina

Contact

Goudsesingel 44a
3011 KC Rotterdam

010-4771040
info@victorsweddingdesign.com